Kde koupit odolné plastové sáčky a fóliové obaly pro vaše podnikání?

25.03.2023 10:33 1281 zhlédnutí
Komerční článek

Společnost Folmi nabízí mimořádně širokou škálu variant sáčků, rukávů a pásek, které jsou přizpůsobeny potřebám zákazníků. Na základě předložených specifik naši odborníci vybírají parametry materiálu a rozměry tak, aby zajistili těsné a pohodlné balení zboží. Je také možné provést flexotisk, který usnadňuje rozpoznání výrobku, umožňuje uvést potřebné informace a má pozitivní vliv na rozpoznatelnost firmy, díky čemu se stává dalším marketingovým nástrojem.

Plastové sáčky ideální pro mnoho použití

Společnost Folmi nabízí řadu moderních řešení a materiálů pro potřeby různých podniků. Výrobky z LDPE fólie lze úspěšně využít v mnoha odvětvích.

foliove sacky se pouzivaji v odvetvich 224e8

Plastové sáčky se hojně používají v potravinářském průmyslu, ale v tomto konkrétním případě se častěji používá HDPE fólie. Sáčky, rukávy a poloviční rukávy Folmi jsou schváleny příslušnými testy, takže jsou bezpečné pro spotřebitele a ideální pro velkoplošné obchody, cukrárny nebo supermarkety. 

Pytle na polotovary, kapuce nebo paletové přepážky jsou jen některé položky, které jsou nezbytné při přepravě a skladování. Právě s nimi si můžete být jisti, že i za nepříznivého počasí bude vaše zboží v bezpečí. 

Řešení pro vaše podnikání 

Společnosti distribuující pelety, ekohrášek, uhlí, dřevěné brikety a drcené uhlí jsou nuceny používat pytle, které pomáhají zachovat vlastnosti výrobků během přepravy a skladování. Silné pytle na palivoposkytují vynikající ochranu proti vlhkosti. 

Ve stavebnictví se plastové pytle používají především pro skladování a přepravu stavebního odpadu. Na stavbách a v firmách zabývajících se rekonstrukcí jsou nepostradatelné pro pohodlnou a rychlou likvidaci suti, úlomků sádrokartonu nebo odřezků dlaždic. 

Plastové materiály, jako jsou zahradnické pytle, také usnadňují přepravu a skladování zeminy, písku, kůry nebo organického odpadu a lze je použít k ochraně plodin před větrem, krupobitím a nadměrnými srážkami. 

Každý majitel svozové firmy ví, že sběr a svoz odpadu bez netříštivých pytlů není možný. Společnost Folmi nabízí velkokapacitní pytle na odpad s velkou nosností, které se dobře používají v každé fázi zpracování odpadu.

foliove pytle v nabidce spolecnosti folmi 3eaaf

Proč si vybrat ekologické plastové tašky přímo od výrobce?

Společnost Folmi je výrobcem vysoce kvalitních sáčků a LDPE fólie. Jedná se o regranuláty i primární plasty, které vynikají vynikající trvanlivostí a jsou také šetrné k životnímu prostředí. Pytle na kůru, uhlí, ekohrášek, přepravní fólie na matrace, rukávy na potraviny nebo poloviční rukávy jsou jen zlomkem rozsáhlého sortimentu, který je určen podnikatelům stavějícím na přístup k životnímu prostředí a bezpečnost zboží. 

Potřebujete pro své podnikání plastové tašky, fólie nebo jiné výrobky odolné proti roztržení a šetrné k životnímu prostředí? Využijte nabídky společnosti Folmi, která nabízí také odborné poradenství a objednávky.


Líbil se vám článek?
(0 hlasů)

Štítky: Folmi ekologie Odpady

Nové články