Dámské kožené bundy pro každou příležitost. Najděte i vy svůj model

02.11.2022 10:45 1188 zhlédnutí
Komerční článek

Pokud je móda vaším koníčkem, zřejmě vám neuniklo, že rok 2022 patří kůži. Přesněji tedy koženým modelům, které působí neskutečně smyslně. Proč byste si i vy měla pořídit kožený křivák a s čím vším ho můžete kombinovat? Možná budete překvapeni, o jak univerzální kousek se jedná.

Trendy kožené bundy pro všechny příležitosti

Kožené bundy nejsou na módní scéně žádnými nováčky. Právě naopak. Nosí se již řadu let a ani letos tomu nebude jinak. Nebo vy si snad dokážete představit podzim bez pořádného křiváku? Jen těžko bychom hledali bundu, která by ho dokázala nahradit. 

Ať už tedy patříte mezi fanoušky streetwearu nebo jste naopak milovnicí klasiky či romantiky, kožená bunda si místo ve vašem šatníku bezpochyby najde. Skvěle totiž doplní každý oversized vzhled, jenž je poslední sezony velkým trendem, podtrhne sportovní charakter modelu, nebo naopak naruší elegantní outfity a dodá jim pomyslný šmrnc a jiskru. Obléct ho můžete snad pro všechny příležitosti, které vás jen napadnou. Chystáte se do kina, na rande, do práce, na výlet, na nákupy nebo do baru? Křivák bude tou správnou volbou. Sluší všem ženám bez ohledu na věk, blondýnkám i brunetám. Nebojte se navíc tento rok maličko odvázat a klasický černý křivák zkuste vyměnit za barevnější variantu. Například taková žlutá koženková bunda není vůbec špatným řeším. Zaručeně totiž rozzáří každý podzimní outfit. Módní inspiraci na trendy kožené dámské křiváky pro podzim 2022 naleznete na webu Bolf. Z jejich nabídky si jistě vyberou i ti nejnáročnější. Čeká tu na vás totiž mnoho trendy kvalitních kousků za skvělé ceny. 

S čím koženou bundu kombinovat? 

Nevíte, s čím koženou bundu kombinovat? S čímkoliv. A to doslova. Velmi in jsou letos teplákové soupravy. K těm bude křivák vypadat naprosto fantasticky. Kromě setů z bavlny jsou hitem číslo jedna i pletené soupravy. Tedy kombinace pletené midi sukně a roláku nebo pletených kalhot a cardiganu ve stejné barvě. I s těmi kožená bunda nádherně vynikne. Nebojte se ho ale obléct i ke klasických džínám a monochromatickému tričku s dlouhým rukávem. Takový outfit stačí doplnit stylovou kšiltovkou a můžete vyrazit do práce i na výlet. Pokud hledáte něco trochu více romantického, tak i pro vás máme skvělý tip. Midi květované šaty v podzimních barvách, černý křivák a nízké kozačky na podpatku z vás ve vteřině udělají ženu vamp. Stejně tak můžete zazářit v modelu, kde se kombinuje více kožených prvků najednou. Konkrétně tedy černé nebo karamelové koženkové legíny, béžový rolák, černá kožená bunda a kožené chelsea shoes. 

Chcete koženou bundu nosit i během chladného počasí? Co takhle přes ni přehodit ještě dlouhou prošívanou stříbrnou vestu. Nejen, že tak daný outfit posunete hned o několik levelů výš, ale navíc vám v takovém modelu nebude chladno ani během skutečně pochmurného počasí. Jestliže na hlavu ještě nasadíte pletenou čepici v šedém či černém odstínu, máte vyhráno. 

Naopak během teplejších podzimních dnů se nezdráhejte obléct koženého křiváka jen na podzimní šaty s černými silonkami. Nosit se letos budou zejména kožené kousky, florální motivy na tmavším podkladu, pruhy, zvířecí vzory a mikinové šaty. K těm se vám bude kožená bunda hodit přímo dokonale. Následně stačí ještě obout kotníkové sneakers nebo vysoké kozačky nad kolena s podpatkem a další šik nestárnoucí podzimní outfit je na světě. 


Líbil se vám článek?
(0 hlasů)

Štítky: Společnost Móda

Nové články